Om Yvette

Velkommen til salonen. Yvette, din værtinde, vil gøre sit yderste for, at du nyder at være her, at du slapper af, bliver inspireret eller bare for ladet op, inden du bevæger dig ud i dit liv igen.

Denne blog udspringer af kærlighed til hverdagslivet. Til de tanker om de store ting i tilværelsen, der dukker op, når vi er ude i livet – i bussen, i Irma, i børnehaven, på arbejde. Til de oplevelser, der tilsammen danner vores dag. Til den mad, vi spiser. Til de ord, vi hører i radioen, mens vi laver havregrød kl 6.15 tirsdag morgen. Til rytmen på cykelstien ind ad Nørrebrogade. Til synet af menneskeflokke på Dronning Louises Bro en solbeskinnet eftermiddag i maj. Til den daglige papiravis. Min hverdag foregår i København, og derfor fylder denne by meget i bloggen, og det skal den også. Ikke, fordi København er verdens navle, men fordi det er den by, der danner rammen om min hverdag.

Det bliver aldrig rigtigt tungt i salonen, og der kan også sagtens snige sig en chokoladekageopskrift, en boganbefaling eller en ny cafe ind. Den slags sætter Yvette nemlig meget pris på. De store slag om børneopdragelse, politik og religion tager vi et andet sted; salonen er til for at samle os på tværs af alle de vigtige snakke, der så nemt bringer os længere væk fra hinanden.

Ordet ‘salon’ leder tankerne hen på wienerske kaffesaloner i 20’erne, hvor der fandt vidtløftige samtaler sted, og hvem vil ikke gerne se sig selv et sådan sted? I den virkelige verden hedder Yvette Ursula og bor i Emdrup i København i et gammelt hus med masser af hygge, 4 mennesker, hun elsker, og alt for lidt plads. Det er der ikke meget salon over, men så meget desto mere grund til at mødes her i salonen.

Tak, fordi du lægger vejen forbi!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s