Dagbog fra et lukket land. Dag 21.

En af de dage, hvor hjernen er ved at koge over efter 4 timers uafbrudt skypemøder hug på en hård køkkenstol, kun afbrudt af hurtig frokostproduktion, lektiehjælp, peptalks til opgivende skoleelev, klargørelse af skype-trommeundervisning, og toiletbesøg med de andre mødedeltageres fortsatte snak i øresneglen (spøjs oplevelse). Derudover de sædvanlige 7000 mails, der hele tiden flyver ind fra højre. Min mor ser Matador hver dag, og min bror i Frankrig har til sin store glæde opdaget, at man kan se En by i provinsen på dr.dk. Der er mange måder at grounde og finde ro på.

Kurven er ved at stagnere – hurra for det – og foråret er – selv på en kold og blæsende coronadag – på vej:

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s