Dagbog fra et lukket land. Dag 10.

Da jeg noget søvnig gik og dækkede bord i morges, stillede jeg uden at tænke over det glassene med henholdsvis havregryn, cornflakes, mysli og havrefras op på bordet. Med god afstand imellem… Så hurtigt er vores nye afstandsliv krøbet ind under huden på mig!

Ellers har jeg på min egen stille søndagsfacon været vidt omkring i dag. Var til gudstjeneste i Sankt Jakobs Kirke på Østerbro herhjemme sammen med 50.000 andre. Der har jeg aldrig været før – det er en smuk kirke, og jeg må sige, det har sin helt egen charme at modtage Herrens velsignelse, mens man står i køkkenet og stryger.

Midt på dagen kom en venlig sms fra politiet. Den havde jeg allerede fået på min arbejdsmobil lørdag, men hyggeligt også at få en søndagshilsen fra den kant. Det har jeg heller ikke prøvet før. Der er sådan lidt landbetjent, der følger ænderne over vejen, over det, og jeg havde sådan en lyst til at skrive tilbage, at vi skam HOLDER afstand – og at selv morgenmadsprodukterne her i huset gør det.

Senere på dagen tog jeg til Brædstrup og dyrkede yoga hos House of Harmony sammen med 18 andre. Meget tiltrængt at få strukket ud og løsnet op, og vanen tro faldt jeg i søvn under den sidste afspændingsøvelse. Så lå jeg der i en solstribe på gulvet i min stue og sov lidt, mens underviseren i Brædstrup og resten af holdet rundt omkring i Danmark fortsatte med afslutningshilsenen. På den måde er corona-yoga ikke så anderledes fra det, jeg er vant til, og her behøver jeg endda ikke bruge energi på at frygte, om de andre hørte mig snorke.

Overvejer at tage et smut til smukke Budapest i aften sammen med Juan , mens jeg mentalt forbereder mig på endnu en arbejds-skole-hjemme-skype hele tiden-uge.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s