Tak, fordi du har lagt vejen forbi min blog. Det glæder mig.

Måske du undrer dig over navnet. Hvorfor Salon? Hvorfor Yvette?

Salonen kommer fra en fascination af 20’ernes parisiske saloner. Steder, som dannede rammen om vidtløftige samtaler om litteratur og filosofi, og hvor ideer blev undfanget og tanker delt. Hvor venlighed og veltalenhed herskede i skøn forening med udsyn og nytænkning. Måske et idealiseret billede, men pyt. Billedet består, og det danner baggrunden for mine ord, selv om vi snupper en mere jordnær version af salonen. Man må gerne krumme, og gulvet kan vaskes, hvis du spilder.

Yvette? Yvette kom engang kom ind i mit liv som et festligt og handlekraftigt alter ego, og hun er aldrig forsvundet igen. Og nu har hun lavet sin egen salon.

I den virkelige verden hedder jeg ikke Yvette, men Ursula Baumgarten og bor i Emdrup i København i et gammelt hus med masser af stemning, fire mennesker, jeg elsker, og alt for lidt plads. Jeg sidder aldrig på en salon, men jeg sidder rigtigt meget på min cykel. På den oplever jeg byen omkring mig, samtidig med at jeg gør mig mange tanker om livet og verden og menneskeheden, intet mindre. Mine cykelture foregår i København. Derfor fylder denne by meget i bloggen. København er den by, der danner rammen om min hverdag. Den by, jeg har tilbragt 95 pct. af mit liv i, og som er lige så integreret del af mig, som jeg af den.

Slå dig ned, bliv hængende og kom snart igen.

 

 

 

 

 

Advertisement

Velkommen til salonen

7 tanker omkring “Velkommen til salonen

  1. Her er hyggeligt i salonen; pæn indretning og vældig charmerende og kompetent betjening :-). Ingen tomme kalorier på tallerknerne men i stedet veltillavede og velovervejede portioner. Kvalitet hele vejen igennem så denne signatur kommer meget gerne igen.

  2. Hvem skulle have troet at Yvette ville erobre en del af nettet? Det er imidlertid ganske rart at vi nu også her kan aflægge salonen et besøg. Jeg glæder mig allerede til at søge ly i salonen, når efterårsregnen siler ned og jeg trænger til bevingede ord.

  3. Hey U – Salonen er et vidunderligt inspirerende sted at slappe af i hænderne og bare lade tankerne flyde ….. stort U carry on …. see ya in cyber Space …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s