Velkommen til salonen. Yvette, din værtinde, vil gøre sit yderste for, at du nyder at være her, at du slapper af, bliver inspireret eller bare for ladet op, inden du bevæger dig ud i dit liv igen. Ordet ‘salon’ leder tankerne hen på wienerske kaffesaloner i 20’erne, hvor der fandt vidtløftige samtaler sted, hvor ideer blev undfanget og tanker delt. Hvem vil ikke gerne se sig selv et sådan sted?

Jeg sidder aldrig på salon, men jeg sidder rigtigt meget på min cykel. På den oplever jeg byen omkring mig, samtidig med at jeg får reflekteret over verdenssituationen. Mine cykelture foregår i København. Derfor fylder denne by meget i bloggen, og det skal den også. Ikke, fordi København er verdens navle, men fordi det er den by, der danner rammen om min hverdag. Den by, jeg har tilbragt 95 pct. af mit liv i, og som er lige så integreret del af mig, som jeg af den.

I den virkelige verden hedder Yvette Ursula og bor i Emdrup i København i et gammelt hus med masser af stemning, fire mennesker, hun elsker, og alt for lidt plads. Det er der ikke meget salon over, men så meget desto mere grund til at mødes her i salonen.

Hvorfor Yvette! Fordi hun engang kom ind i mit liv som festligt og handlekraftigt alter ego, og hun er aldrig forsvundet igen. Og nu har hun lavet sin egen salon. Tak, fordi du lægger vejen forbi!

Reklamer

Velkommen til salonen

7 tanker omkring “Velkommen til salonen

  1. Her er hyggeligt i salonen; pæn indretning og vældig charmerende og kompetent betjening :-). Ingen tomme kalorier på tallerknerne men i stedet veltillavede og velovervejede portioner. Kvalitet hele vejen igennem så denne signatur kommer meget gerne igen.

  2. Hvem skulle have troet at Yvette ville erobre en del af nettet? Det er imidlertid ganske rart at vi nu også her kan aflægge salonen et besøg. Jeg glæder mig allerede til at søge ly i salonen, når efterårsregnen siler ned og jeg trænger til bevingede ord.

  3. Hey U – Salonen er et vidunderligt inspirerende sted at slappe af i hænderne og bare lade tankerne flyde ….. stort U carry on …. see ya in cyber Space …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s